Uddannelse og kurser

slide_image

2-årig specialistudannelse i mentaliseringsbaseret terapi med børn, unge og deres familier

BØRN & UNGE: 2-årig specialistuddannelse i mentaliseringsbaseret terapi (MBT) i arbejdet med børn, unge og deres familier efteråret 2023

Baggrund

Psykologisk Perspektiv udbyder en specialist-godkendt uddannelse i Mentaliseringsbaseret terapi. Vi gør det med en ambition om at bidrage til udviklingen af støtte af den mentale og sociale udvikling hos børn, unge og deres familier og de kontekster de indgår i. Uddannelsen stiler mod at bidrage til brobygningen fra voksenpsykiatrien, hvorfra MBT, udspringer, til behandling indenfor børne- og familieområdet. Hvis du vælger at ”hoppe om bord” på denne uddannelse, så vil du være med til at træde stien imens vi går den, fordi MBT i mødet med børn, unge og familier er i rivende udvikling.

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til psykologer (som udgør min. 80 % af deltagerne – af hensyn til godkendelse til specialistuddannelsen), psykiatere og andre faggrupper. Det faglige niveau vil ligge på postkandidat niveau og forudsætter indsigt i grundlæggende viden om psykologi og psykoterapi. Når der er 16 tilmeldte, så er vi sikre på at kunne afvikle uddannelsen.

Indhold

Se mere her

Lærer og kursusansvarlig

Nicole Müller fra privat praksis, Holland

Svenja Taubner fra Heidelberg Universitet, Tyskland

Nana Nørgaard, Mind2mind

Anne Blom Corlin, Mind2mind

Sune Bo, Børne- og Ungdomspsykiatrien, Region Sjælland,

Susanne Wederkinck Nielsen, Psykologisk Perspektiv

Maria Højer Nannestad, Psykologisk Perspektiv

Tid

Opstart op til efteråret 2023.

For at blive skrevet på en interesseliste og dermed blive kontaktet når uddannelsen annonceres kan der skrives til: susanne@psykologiskperspektiv.dk

Sted

Undervisning finder sted i Vartov, Farvergade 27, København K og supervisionen finder sted ved Psykologisk  perspektivs kliniklokaler.

Pris

Teori alene: 31.000,- kr. Teori og supervision: 55.000,- kr.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
og få information om nye
kurser og uddannelser