Uddannelse og kurser

slide_image

Specialistudannelse i mentaliseringsbaseret terapi med børn, unge og deres familier

BØRN & UNGE: 2-årig specialistuddannelse i mentaliseringsbaseret terapi (MBT) i arbejdet med børn, unge og deres familier i 2024

Baggrund

Psykologisk Perspektiv udbyder i 2024 endnu en 2 årig uddannelse i MBT med børn, unge og familier.

Læs mere om uddannelsen her

Målgruppe

Primært psykologer, men andre faggrupper som fx psykiatere og familiebehandlere er også velkomne

Indhold

Uddannelse i Mentaliseringsbaseret terapi for børn, unge og familier.

Lærer og kursusansvarlig

Maria Højer Nannestad og Susanne Wederkinck Nielsen fra Psykologisk Perspektiv er kursusansvarlige og sammensætter et undervisningsprogram med bidrag fra både ind- og udland. Maria og Susanne er begge specialister i psykoterapi og varetager supervisionen.

Kvalifikation

Man får et uddannelsesbevis og uddannelsen plejer at blive godkendt af Dansk Psykologforenings fagnævn til Specialist i Psykoterapi med børn og unge, 12.4.4.2.2. 90 timer. Specialist i Sundhedspsykologi med børn og unge, 11.4.4.2.2. Intervention i klinisk arbejde, 90 timer, og Specialist i Klinisk Børne- og Ungepsykologi, 6.4.4.2.3, Klinisk teori og træning i børne- unge psykologi. 90 timer.

Tid

Start i 2024. Endnu ikke fastlagt dato.

Sted

København

Pris

Endnu ikke fastlagt. Men sidste uddannelse blev udbudt til kr. 60.500 som en samlet pris for de to år for både teori og supervision.

Grundbøger

Mentalization-Based Treatment for Children – a timelimited approach (2017) af Nick Midgley et al. og Mentalization-Based Treatment for Adolescents (2021), red. Trudie Rossouw et al.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
og få information om nye
kurser og uddannelser