Ansøgnings-skemaer

slide_image

Ønsker du at ansøge om akkreditering som MBT udøver? Eller er du i gang med at udbyde et kursus eller uddannelse du gerne vil have anerkendt af Instituttet?

MBT-udøver

Institut for Mentalisering vedtog på bestyrelsesmøde den 21.maj 2015 at åbne op for muligheden for at søge om dispensation. Dette foregår som beskrevet nedenunder, men at du i din ansøgning vedlægger et CV med beskrivelse af:

  • MBT kursus du har deltaget på
  • MBT du har udført
  • MBT du har superviseret
  • MBT du har modtaget supervision på

Godkendelse af forestået MBT-undervisning (kun relevant for niveau D og E).

Send din ansøgning til ansogning@institutformentalisering.dk og indbetal 2000 kroner på vores kontonummer som du finder nederst på websiden.

Ansøgning bliver vurderet, når vi har modtaget dit gebyr, og du får snarest mulig tilbagemelding. Arbejdsgangen er, at et udvalg læser og vurderer din ansøgning, hvorefter ansøgningen bliver indstillet til bestyrelsen for godkendelse/afslag.

Skulle din ansøgning ikke blive godkendt, vil du få en tilbagemelding på, hvilke elementer der mangler, før den endelig kan godkendes. Ønsker du at klage på afgørelsen, vil bestyrelsen modtage din klage og udnævne et ”board of advisory” til at behandle din klage.

MBT kursus/uddannelse

Send din ansøgning til ansogning@institutformentalisering.dk
Af ansøgning bør fremgå:

  • Målgruppen for kursus/uddannelse samt antal deltagere.
  • Undervisere og supervisorer
  • Antal timer/dage
  • Indhold på uddannelsen (emner, litteratur etc.)
  • Krav til bestået kursus/uddannelse (fravær, opgave etc.)

For at vurdere ansøgning, bedes I indbetale et gebyr på 400,- kroner pr deltager, dog maks 10.000,- på vores kontonummer som du finder nederst på websiden.

Som godkendt MBT kursus/uddannelse, er kurset/uddannelsen certifiseret til at uddanne MBT-udøvere til pågældende niveau, og deltagerne er automatisk godkendt til niveauet. I må benytte Instituttets logo, samt certifiseringen i udbydelsen af kurset/uddannelsen, på samme måde som Instituttet vil promovere kurset/uddannelsen, blandt andet på vor hjemmeside.

Hvis kurset/uddannelsen ikke skulle blive godkendt, vil I modtage en konkret beskrivelse af, hvilket forhold der vil medføre en godkendelse. Ønskes afgørelsen anket, vil bestyrelsen nedsætte et ”board of advisory” til at behandle en eventuel klage.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
og få information om nye
kurser og uddannelser