Ansøgningsskemaer

slide_image

MBT supervisor Niveau D

Niveau D – MBT supervisor

Grundlæggende svarende til supervisor uddannelse godkendt i Dansk Psykiatrisk Selskab og Dansk Psykolog Forening med særlige kompetencer indenfor MBT.

Muligt forløb: Du er læge, psykolog, sygeplejerske, pædagog, socialrådgiver eller har anden erfaring som sidestiller dig hermed. Du har i tillæg til de tidligere opnåede niveauer en godkendt supervisoruddannelse med særligt fokus på MBT i en eller begge ovennævnte selskaber og kan med den erfaring søge om godkendelse som supervisor i .

 

Send din ansøgning til Post@institutformentalisering.dk og indbetal 2000 kroner på vores kontonummer som du finder nederst på websiden.

Ansøgning bliver vurderet, når vi har modtaget dit gebyr, og du får snarest mulig tilbagemelding. Arbejdsgangen er, at et udvalg læser og vurderer din ansøgning, hvorefter ansøgningen bliver indstillet til bestyrelsen for godkendelse/afslag.

Skulle din ansøgning ikke blive godkendt, vil du få en tilbagemelding på, hvilke elementer der mangler, før den endelig kan godkendes. Ønsker du at klage på afgørelsen, vil bestyrelsen modtage din klage og udnævne et ”board of advisory” til at behandle din klage.

 

Her – Kan du finde en PDF fil der skal indsendes sammen med din ansøgning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
og få information om nye
kurser og uddannelser